Mr. Frank Visser zelf in De Rijdende Rechter?

Gepubliceerd op woensdag 6 juni 2012 om 20:40 in Televisie

Wie kent hem niet. Mr. Frank Visser, alias De Rijdende Rechter. Elke week lost hij kleine probleempjes op die tussen buren tot grote problemen leiden, maar zelf zou hij ook het bloed onder de nagels van zijn buren halen. Zijn buren uit Hilversumse Schilderswijk doen in Weekend een boekje open over Mr. Visser.

Hij knipt alles af wat over de afscheiding hangt. Of het nou een rozenstruik is of een uitloper van een andere mooie plant. Soms gaat zo’n plant dan kapot, maar dat deert hem niet. En als toetje gooit hij het groen ook nog bij ons in de tuin.

Wat gezelligheid betreft hoef je bij hem ook niet aan te komen. Wij houden hier om de zoveel tijd een buurtbarbecue en hij had zich daarvoor ook opgegeven. Maar al wie er kwam, geen Frank Visser. Hij bleef gewoon weg en liet niets meer van zich horen. Ook op straat kan er geen groet van af.

Mr. Visser bemoeide zich ongevraagd met een ander conflict. Hij schreef een boze brief waarin hij zijn buurman op hoge toon de les las. Die was totaal niet onder de indruk van het schrijven van de vermaarde rechter en heeft hem netjes teruggeschreven dat hij zich met zijn eigen zaken moet bemoeien.

Dus binnenkort in De Rijdende Rechter het verhaal van Mr. Visser zelf?

Reageer