SP’er uit doodsbedreigingen aan Jort Kelder en Mark Rutte

Gepubliceerd op vrijdag 13 april 2012 om 15:49 in Actueel

Kan iemand die Jort afschieten? Dank! Hij moet een chronische ziekte krijgen en kreperen in de bijstand die pleurishond en de rest van zijn soort. En elke dag pijn lijden en zelf zn medicijnen dokken…naar de voedselbank die hufter.

Ben uien aan ‘t snijden nu. Weet niet wat me meer aan t huilen maakt. Die uien of onze asociale onmenselijke teringregering. Ik en een mes. En geen Rutte in de buurt. Hij zal eens GEEN mazzel hebben die bloedhond. Langer dan 15 jaar krijg je toch niet voor een moord en Nederland is dan tenminste één tyfushond armer! Helaas roei je met Rutte alleen het beleid niet uit. Je kunt moeilijk alle liberalen vermoorden. Ik haat die types. En maar champagne blijven tanken en Aston Martin blijven rijden. Bestond de guillotine nog maar! Doodtrappen dat tuig!

Zomaar wat letterlijke quotes van de Facebook-pagina van SP‘er Pascal Smit, raadslid in Amsterdam West, waardoor al snel duidelijk wordt hoe in die kringen gedacht wordt over de VVD en haar aanhangers…

Emile Roemer laat via Twitter weten dat de SP’er op non-actief is gezet:

Hoor net van de tekst van een SP deelraadslid. Schandalig en volstrekt onacceptabel. Hij is inmiddels terecht op non actief gezet.

Tegenover de Telegraaf laat Jort Kelder weten geen aangifte te zullen doen omdat het volgens hem onder de vrijheid van meningsuiting valt. Bovendien vindt hij dat de politie het al te druk heeft met andere zaken. Wat minister-president Mark Rutte van deze aantijgingen vindt, is nog niet bekend.

Dat Dit Kan in Nederland!

Reacties

  1. Sorry hoor maar wat een idioot. Dat noemt zich volksvertegenwoordiger.

    Thumb up Thumb down 0

  2. Vind het opzich niet eens zulke verschrikkelijke teksten. Eens, het had anders verwoord kunnen worden maar als je even verder kijkt dan wat er letterlijk staat is het niets meer of minder dan een uiting van ongenoegen…

    Thumb up Thumb down 0

Reageer