Privé: Olcay Gulsen (Supertrash) liegt alles bij elkaar

Gepubliceerd op woensdag 1 augustus 2012 om 15:44 in Actueel

Het gaat zakenvrouw Olcay Gulsen goed. Met haar modemerk Supertrash verovert ze de hele wereld. Haar leven is eigenlijk één sprookje. Of toch niet? Privé is in haar achtergrond gedoken en zet grote vraagtekens bij haar hele carrière. Volgens het blad liegt Gulsen de hele boel bij elkaar.

Zo zou haar C.V. vol staan met leugens. Ze dicht zichzelf een niet bestaande award toe, ze liegt over haar geboorteplaats en zegt een studie te hebben gevolgd die ze volgens ingewijden nooit heeft gevolgd.

Ook rond haar bedrijf Supertrash is volgens het blad veel onduidelijkheid. Ze zou het bedrijf in 2009 hebben gekocht van oprichtster Ava Riley. Een mooi verhaal, maar die hele Ava Riley lijkt helemaal niet te bestaan. Het concept zou gewoon zijn bedacht door zakenman en Gulsens ex Rob Groenteman. Dat klinkt toch al een stuk minder…

Het blad heeft ook vraagtekens bij de winstcijfers van haar bedrijf en de stichting die ze zegt te beheren, maar die niet kan worden getraceerd. In een reactie tegenover RTL Boulevard laat Olcay Gulsen weten verdrietig te zijn om de berichtgeving:

Ik denk dat ik heb bewezen dat mijn succes komt door hard werken en niet door liegen. Ik vind dit heel erg.

Gelukkig laat de 32-jarige brunette wel zien dat ze ondertussen geniet van het leven:

Reageer