Nieuwe vakantiestek voor kroonprins

Gepubliceerd op maandag 16 april 2012 om 10:35 in Actueel

Prins Willem-Alexander en prinses Máxima hebben besloten Griekenland eigenhandig uit de crisis te helpen. Het paar heeft er namelijk een nieuw vakantiehuisje gekocht. Kosten: 4,5 MILJOEN EURO!

De villa met zwembad, privéhaven en een privéstrand staat in Kranidi op de Peloponnesos, aan de kust van Portocheli. In die omgeving hebben ook onder meer de aanstaande Russische president Vladimir Poetin en acteur Sean Connery een optrekje, zo meldt De Volkskrant. Het was eigendom van de Duitse reclamefotograaf Manfred Rieker, die het pand onder meer gebruikte voor reclameshoots voor Mercedes en Porche. FOTO’S.

Qua timing is het misschien niet de meest handige stap van het kroonprinselijk paar (maar daar hebben ze ervaring mee). Terwijl het hele land in crisis is en er aan alle kanten moet worden bezuinigd, geven zij bakken met geld uit aan een vakantiestek. En hoe je het ook wendt of keert: het geld komt allemaal uit de schatkist. Kun je je gelijk afvragen of het Koningshuis niet iets is waar flink op bezuinigd kan worden…

UPDATE: En nog meer FOTO’S.

Reageer